Gumis194 napisał(a):Użytkowniku Bodzio...najpierw zapoznaj sie z tematem a potem pisz o tym o czym masz pojęcie....jechałeś kiedykolwiek powiedzmy Warszawą że twierdzisz że w starych samochodach jest mało miejsca... co do awarii...wierz mi że nikt z nas którzy takie auta posiada,nie staruje nimi z piskiem opon na skrzyżowaniach...nie próbuje podnosić swojego ego pędząc jak szaleniec... każde z tych aut jest moim oczkiem w głowie (bo posiadam takowe) i nie wiem czy nie jest w lepszym stanie technicznym niż niejedno BMW którym młodzi "mistrzowie kierownicy" rozbijają sie w sobotę pod wiejska dyskoteką...po wtóre jeżeli ktoś chcejechac do ślubu samochodem którym za rok lub dwa będzie jeździć 90% łysych mięśniaków w dresie z trzema paskami na nogawce...to też jego sprawa...więc można by polemizować nad tym Twoim "tylko BMW" i reklamą na forum która jest nie na miejscu...więc zanim napiszesz popatrz ,pomyśl....taka jest kolejność prawidłowego formułowania wypowiedzi u przeciętnych ludzi...
pozdrawiam...właściciel na szczęście nie BMW...
Dokładnie
Dodam od siebie ogrzewanie w moich zabytkach mam duzo bardziej wydajne niż we współczesnych samochodach.
Nie sa nafaszerowane elektroniką jak BMW więc się nie psują
Klimatyzację da sie zamontować ale po co wystarczy okno uchylić i jest super w nowoczesnych samochodach jak padnie klima wszyscy są ugotowani i nie musi być wielkiego upału