Forum ślubne, forum wesele. Wszystko o ślubie oraz weselu

czym do ślubu ??

Nowoczesne limuzyna, bryczka czy samochód w stylu retro?

Re: czym do ślubu ??

Postprzez marcinowaty » Śro Kwi 07, 2010 9:26 am

Gumis194 napisał(a):Użytkowniku Bodzio...najpierw zapoznaj sie z tematem a potem pisz o tym o czym masz pojęcie....jechałeś kiedykolwiek powiedzmy Warszawą że twierdzisz że w starych samochodach jest mało miejsca... co do awarii...wierz mi że nikt z nas którzy takie auta posiada,nie staruje nimi z piskiem opon na skrzyżowaniach...nie próbuje podnosić swojego ego pędząc jak szaleniec... każde z tych aut jest moim oczkiem w głowie (bo posiadam takowe) i nie wiem czy nie jest w lepszym stanie technicznym niż niejedno BMW którym młodzi "mistrzowie kierownicy" rozbijają sie w sobotę pod wiejska dyskoteką...po wtóre jeżeli ktoś chcejechac do ślubu samochodem którym za rok lub dwa będzie jeździć 90% łysych mięśniaków w dresie z trzema paskami na nogawce...to też jego sprawa...więc można by polemizować nad tym Twoim "tylko BMW" i reklamą na forum która jest nie na miejscu...więc zanim napiszesz popatrz ,pomyśl....taka jest kolejność prawidłowego formułowania wypowiedzi u przeciętnych ludzi...

pozdrawiam...właściciel na szczęście nie BMW... :lol:

Dokładnie :D
Dodam od siebie ogrzewanie w moich zabytkach mam duzo bardziej wydajne niż we współczesnych samochodach.
Nie sa nafaszerowane elektroniką jak BMW więc się nie psują :lol: często reto autka sa bardziej bezawaryjne niż wspólczesne jednorazówki
Klimatyzację da sie zamontować ale po co wystarczy okno uchylić i jest super w nowoczesnych samochodach jak padnie klima wszyscy są ugotowani i nie musi być wielkiego upału :D słyszałem juz od Młodych jak ich znajomi przesiadali się do innego samochodu z powodu uszkodzonej klimy
marcinowaty

Postprzez BODZIO » Pią Kwi 23, 2010 9:53 pm

marcinowaty napisał(a):

Klimatyzację da sie zamontować ale po co wystarczy okno uchylić i jest super w nowoczesnych samochodach jak padnie klima wszyscy są ugotowani i nie musi być wielkiego upału :D słyszałem juz od Młodych jak ich znajomi przesiadali się do innego samochodu z powodu uszkodzonej klimy

A w nowych autach nie mozna otworzyc szyb ?? lub szyberdachu o ile sie klima uszkodzi ???

tylko w starych jest takie udogodnienie ???

Nie mam zamiaru sie tu z nikim kłocic czy polemizowac na wyzszoscia aut wspolczesnych od zabytkowych .

Tylko dodam ze takie BMW jakie posiadam jeszcze dlugo nie bedzie w łapach jak to ktos wyzej nazwał dresów . Dresów nie stac na takie auta .

nazywaniem kogos kto ma BMW burakiem jest tez nie na miejscu , bo nie mozna wszystkich do jednego wora ładowac . Zgodze sie ze jest sporo osobnikow mało inteligentnych ktore jezdza Betami ale takich delikwentów mozna rowniez znalesc w innych markach samochodów .

CO do auta Warszawy , kiedys jechalem moze z 30 lat temu ale juz nie pamietam jak sie jechalo .

Mowiac ze jest ciasno mialem na mysli te calkiem stare .

pozdrawiam .
Zawioze do ślubu - śląsk - 504-320-197
http://bmw535d.samochody-weselne.pl/
Image
Awatar użytkownika
BODZIO

Postprzez Wojtal » Wto Cze 22, 2010 5:47 pm

a ja mam na oku super bryczke i pare koni . widzialem jak obsługiwali wesele na ślasku u moje-go kuzyna-poprostu bajka!!!!!!!
świetnie to wyglądało-nawet na deszcz mają sposoby no rewelka!!!!!! ;)
Wojtal

Postprzez Wojtal » Wto Cze 22, 2010 5:51 pm

http://bryczka.blogspot.com/

a nawet strone mają

ja wynająłem od nich 3 bryczki

na 1wszej jada MLODZI i Drużbowie

Na 2giej Tesciowie i Rodzice

a na 3 ciej MUzyka
Wojtal

Postprzez xa19 » Śro Cze 30, 2010 8:53 am

Limuzyna retro Cadillac Imperial z lat dwudziestych do wynajęcia na śluby i inne imprezy okolicznościowe. Serdecznie zapraszam:
http://www.autorlimuzyna.pl

Image
xa19

Postprzez ed401 » Pią Lip 23, 2010 10:24 pm

Autor napracował się nie lada robi wrażenie jednocześnie jeśli składamy kit i to jedyny w Europie to jest to prawda(jedyny na świecie
z kołami i zegarami od dziadka Żuczka) gratuluje gustu

xa19 napisał(a):Limuzyna retro Cadillac Imperial z lat dwudziestych do wynajęcia na śluby i inne imprezy okolicznościowe. Serdecznie zapraszam:
http://www.autorlimuzyna.pl

Image
ed401

Poprzednia

Wróć do Czym do ślubu

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości