Porady weselne. Forum weselne.

czym do ślubu ??

Nowoczesne limuzyna, bryczka czy samochód w stylu retro?

czym do ślubu ??

Postprzez BODZIO » Nie Sty 17, 2010 12:52 am

naturalnie ze BMW :)
Zawioze do ślubu - śląsk - 504-320-197
http://bmw535d.samochody-weselne.pl/
Image
Awatar użytkownika
BODZIO

Re: czym do ślubu ??

Postprzez Justynka » Pon Sty 18, 2010 8:45 pm

A może bardziej romantycznie tak jak w bajce... czyli bryczką :)

Image Image
Awatar użytkownika
Justynka

Postprzez xwm » Pon Sty 18, 2010 10:20 pm

tylko samochód retro jeśli twój budżet to wytrzyma... jeśli nie to i BMW ujdzie...
xwm

Postprzez Karolina85 » Nie Sty 24, 2010 1:26 pm

Ja uważam że tylko samochody zabytkowe lub autka retro robią największe wrażenie.

Ostatnio na narzeczonym byłam na targach ślubnych we Wrocławiu i wpadły nam w oko takie samochody.

Musicie przyznać że są prześliczne.

Image

Image

Image

Image
Ostatnio edytowany przez Karolina85 Nie Sty 24, 2010 1:30 pm, edytowano w sumie 2 razy
Karolina85

Postprzez Karolina85 » Nie Sty 24, 2010 1:26 pm

I jak Wam się podobają. Zastanawiamy się teraz z Mateuszem, który wybrać. Oba są atrakcyjne, można nawet samemu poprowadzić to 2-osobowe.
Karolina85

Postprzez BODZIO » Pon Sty 25, 2010 12:15 pm

ja wiem jedno !

Auta RETRO moze i robią wrazenie ale :

-sa mega ciasne ( co nie jest obojetne zwlaszcza dla pani młodej )

-nie maja klimy co jest bardzo wazne latem

-zima jest zimno bo nie wierze zeby ogrzewanie bylo na tyle wydajne o ile wogole jest .

-Cabrio wynajete moze sie okazac tez porazką poniewaz moze padac deszcz

-auta retro to sa zabytki i jest mozliwosc ze sie uszkodzi a naprawa moze trwac tygodniami bo czesci trudno dostepne lub trzeba dorabiac i wtedy z wynajmu nici ! a na szybko to mozna znalesc jakas smierdząca taryfe .

-Cena za wynajem jest wysoka .

No ale kazdy ma swoj rozum i się nim kieruje .

Ja zyczę wszystkim wszystkiego najlepszego i niezapomnianej przejazdzki do ślubu .
Zawioze do ślubu - śląsk - 504-320-197
http://bmw535d.samochody-weselne.pl/
Image
Awatar użytkownika
BODZIO

Postprzez RETRO MOBILE » Pon Sty 25, 2010 7:06 pm

Witam serdecznie,

Bardzo nie lubię wtrącać w opinie na forum – bo uważam nie jest to miejsce stworzone dla takich podmiotów jak – ja. Przynamniej uważam że ze względu na szacunek dla moderatorów, którzy włożyli trochę pracy aby forum spełniało swoje zadanie i nie było opanowane wyłącznie przez firmy i ich reklamę – mój udział powinien być tu minimalny.

Tak się składa że jestem właścicielem firmy wynajmującej auta retro i limuzyny na śluby i inne okoliczności.

Z tego co się orientuję to forum ślubne stworzone zostało dla przyszłych Par Młodych, aby ułatwić im organizację najpiękniejszego dnia w życiu, wymianę opinii pomiędzy użytkownikami, którzy związani są podobną okolicznością.

Zauważyłem że Pan o Nicku BODZIO – zdaje się chyba z konkurencji – zapomniał o dobrych manierach i zasadach obowiązujących na forum.
Na forum nie istnieje coś takiego jak reklama !!! Opinie na temat firm lub usług -akceptowalne są wyłącznie, zamieszczone przez przyszłe Pary Młode, na zasadzie wymiany zdań, uwag, poleceń, porad itp.

Opinia p. BODZIO jest tutaj nie na miejscu, gdyż nie dość że w jawny sposób reklamuje swoje usługi, to jeszcze stara się zaszkodzić firmom konkurencyjnym, tworząc negatywny obraz oferty lub usługi
Awatar użytkownika
RETRO MOBILE

Postprzez RETRO MOBILE » Pon Sty 25, 2010 7:10 pm

BODZIO napisał(a):ja wiem jedno !

Auta RETRO moze i robią wrazenie ale :

-sa mega ciasne ( co nie jest obojetne zwlaszcza dla pani młodej )

-nie maja klimy co jest bardzo wazne latem

-zima jest zimno bo nie wierze zeby ogrzewanie bylo na tyle wydajne o ile wogole jest .

-Cabrio wynajete moze sie okazac tez porazką poniewaz moze padac deszcz

-auta retro to sa zabytki i jest mozliwosc ze sie uszkodzi a naprawa moze trwac tygodniami bo czesci trudno dostepne lub trzeba dorabiac i wtedy z wynajmu nici ! a na szybko to mozna znalesc jakas smierdząca taryfe .

-Cena za wynajem jest wysoka .

No ale kazdy ma swoj rozum i się nim kieruje .

Ja zyczę wszystkim wszystkiego najlepszego i niezapomnianej przejazdzki do ślubu .

Wiele z przytoczonych argumentów tego Pana jest całkowicie bezzasadna i pozbawiona sensu. Pozwolę sobie odpowiedzieć na niektóre z nich:

• A mianowicie są różne modele aut retro, także polemizowanie na temat wymiarów – szerokości – uważam za nieporozumienie :? .
• Po drugie klimatyzacja w kabriolecie, to chyba absurd :lol:
Każde auto zarówno zabytkowe, jak i stylizowane retro standardowo wyposażone jest w ogrzewanie. W przypadku naszych replik aut zabytkowych to ogrzewanie na ogół jest znacznie bardziej sprawne niż w niejednym zwykłym aucie
Kabriolety są pojazdami sezonowymi i nikt nie mówi tu o konieczności użytkowania w zimie
Problem w przypadku awarii – jest taki sam jak w przypadku auta współczesnego. Większość oferowanych na rynku replik aut zabytkowych, opiera się technicznie na ogólnodostępnych, popularnych markach jak: Ford, BMW. Także opinie o problemach z częściami i naprawą można włożyć między bajki :D .
Repliki to nic innego niż stylizowane pojazdy współczesne, oparte na tych samych rozwiązaniach co normalne auto do codziennego użytku
Ceny za najem są różne. Nie można uogólniać – że są wysokie. Faktycznie ceny są nieco wyższe niż w przypadku normalnych aut, ale takie są prawa rynku – to rynek dyktuje ceny. Proszę pamiętać iż są to pojazdy wyjątkowe, ręcznie składane, drogie w zakupie – dlatego ta cena nie może być niska. To nie są przecież auta do użytku codziennego, lecz pojazdy okolicznościowe, które musza na siebie zarabiać. W przypadku aut współczesnych wiadomo jak to wygląda – te pojazdy oprócz codziennego użytku, mogą się nadawać do wynajmu.
Awatar użytkownika
RETRO MOBILE

Postprzez elzbietka » Czw Lut 18, 2010 3:45 pm

Witajcie Kochani :-)
Autka w poście powyżej są super :-) Jak już jechać do ślubu to czymś oryginalnym. Ja myślę nad fordem mustangiem - oczywiście cabrio :-) Ale jak na razie nie mogę nic takiego znaleźć ...
elzbietka

Postprzez Gumis194 » Śro Lut 24, 2010 10:31 pm

Użytkowniku Bodzio...najpierw zapoznaj sie z tematem a potem pisz o tym o czym masz pojęcie....jechałeś kiedykolwiek powiedzmy Warszawą że twierdzisz że w starych samochodach jest mało miejsca... co do awarii...wierz mi że nikt z nas którzy takie auta posiada,nie staruje nimi z piskiem opon na skrzyżowaniach...nie próbuje podnosić swojego ego pędząc jak szaleniec... każde z tych aut jest moim oczkiem w głowie (bo posiadam takowe) i nie wiem czy nie jest w lepszym stanie technicznym niż niejedno BMW którym młodzi "mistrzowie kierownicy" rozbijają sie w sobotę pod wiejska dyskoteką...po wtóre jeżeli ktoś chcejechac do ślubu samochodem którym za rok lub dwa będzie jeździć 90% łysych mięśniaków w dresie z trzema paskami na nogawce...to też jego sprawa...więc można by polemizować nad tym Twoim "tylko BMW" i reklamą na forum która jest nie na miejscu...więc zanim napiszesz popatrz ,pomyśl....taka jest kolejność prawidłowego formułowania wypowiedzi u przeciętnych ludzi...

pozdrawiam...właściciel na szczęście nie BMW... :lol:
Gumis194

Następna

Wróć do Czym do ślubu

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości