|
Forum ślubne, forum wesele. Wszystko o ślubie oraz weselu
Zespół a może DJ?
przez Justynka » Pią Sty 29, 2010 11:02 pm
Zabawa na naszym weselu zależy głównie od tego kto i jak bedzie na nim grał ... więc co wybrac Dj'a czy tradycyjnie orkiestre ?? Ja jestem za Dj głównie dlatego, że nie specjalnie chce na swoim weselu słuchac biesiadnych kawałków  a z tym własnie kojarzy mi sie orkiestra weselna  po drugie wiekszośc gości będzie młodych to 2 pkt dla Dj a na co wy sie zdecydowaliście ?
-

Justynka
-
przez najnaj » Pon Lut 01, 2010 4:42 pm
Witaj ! Sam jestem DJ`em weselnym wodzirejem  Nie będę się tutaj rozpisywał, na temat kto jest lepszy. Orkiestra czy DJ ? Mógłbym być w swoich ocenach zbyt subiektywny. Dlatego odsyłam Cię do strony http://slub.onet.pl/1358310,1,przyjecie.html Pozdrawiam 
-
najnaj
-
przez BODZIO » Wto Lut 02, 2010 3:17 pm
wedlug mnie jak jest orkiestra to jest bardziej bogato i z klasa ale jak ja bym się zenil i tylko odemnie by to zalezało to wybrałbym Dj a Gra fajne kawałki , nie potrzebuje dlugich przerw i jest z pewnoscią duzo taniej . Sam planuje slub na 2012 rok i wiem ze wezme orkiestre ale tylko dlatego zeby miec swiety spokoj bo moja przyszla zona sobie wymarzyla orkiestre a niechce miec jazd przed slubem. Ja z racje mojej profesji jestem na weselach co tydzien w okresach weselnych i powiem ze malo ktory zespol gra fajnie , wiekszosc to takie grajki za 5 złotych ,
Zawioze do ślubu - śląsk - 504-320-197 http://bmw535d.samochody-weselne.pl/
-

BODZIO
-
przez elzbietka » Czw Lut 18, 2010 4:04 pm
Witam wszystkich. Tez stoję (stałam) przed wyborem - zespól lub DJ. Na moim weselu będzie bardzo dużo młodych osób i tez nie będzie nikogo bawić przedpotopowy repertuar wydobywający się z głośników... Ale nie popadajmy w stereotypy. Bynajmniej mi udało się odszukać zespól spełniający moje wymagania. Zespól składa się z młodych ludzi, przy podpisywaniu umowy omówiliśmy sprawy repertuaru. Zważywszy na to, ze super się bawiłam przy ich muzyce na Sylwestra - o moja uroczystość już się nie martwię ( przynajmniej w tym zakresie  ) Nie wiem czy mogę podać stronkę i zespól??? zespol Voodoo, stronka www.voodoo.pc.pl
-
elzbietka
-
przez Artemiss » Śro Mar 10, 2010 12:46 pm
Polecam ten zespół. Grali u mnie na weselu i było super: http://agnesbi.com
-
Artemiss
-
przez acorp1 » Śro Sie 25, 2010 10:18 am
Witam wszystkich serdecznie. Czy orkiestra czy DJ? Wydaje mi się, że to zależy od tego czego od wesela oczekujesz i ile możesz przeznaczyć na to pieniędzy. Nic nie zastąpi naprawdę dobrego zespołu grającego muzykę na żywo - szczególnie w dużym składzie ze zróżnicowanym instrumentarium. Muzyka powstaje na twoich oczach i kiedy jeszcze do tego jest rewelacyjna, a zespół potrafi dobrze gości rozkręcić i rozbawić to naprawdę wesele jest ekstra i nawet największe mruki potrafią się wspaniale bawić. Jeśli natomiast masz niewiele pieniędzy i zastanawiasz się pomiędzy panem "Edkiem" z klawiszem, a profesjonalnym DJ wybieraj DJ'a. "Edek" to żadna orkiestra, po co ci ktoś kto nieudolnie udaje, że gra i do tego kiepsko śpiewa - lepiej posłuchać oryginału z CD i pobawić się przy DJ'u. Podsumowując DJ czy orkiestra to zdecydowanie dobra Orkiestra. Natomiast pseudo orkiestra czy DJ zdecydowanie DJ. Pozdrawiam i polecam Zespół POMPABAND www.pompaband.pl
-
acorp1
-
przez JubilerLublin » Czw Paź 07, 2010 10:50 pm
 Witam,  ja  uważam,  że  tylko  orkiestra.  Optimum:  gitara  elektryczna,  basowa,  perkusja,  klawiszowiec  akordeonista  z  wokalem,  wokal  żeński  skład  około  5  osób.  Opcja  dosyć  droga,  ale  wiem,  że  takie  zespoły  są  na  rynku.  Pozdrawiam  
-
JubilerLublin
-
przez jula » Pon Maj 09, 2011 5:45 am
Ja znając wesela od podszewki ( kelnerka) zdecydowałam , że za muzyke na naszym weselu odpowiedzialny będzie DJ , wyczyny zespołów , które grają na weselach nie mają nic wspólnego z muzyką , nie daje się tego słuchać .Dobry DJ świetnie poprowadzi wesele , dopasuje repertuar do wieku gości i nie zedrze tyle co wątpliwej jakości zespół .
-
jula
-
Wróć do Muzyka
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
|
 |