Porady weselne. Forum weselne.

Orkiestra czy Dj ?

Zespół a może DJ?

Orkiestra czy Dj ?

Postprzez Justynka » Pią Sty 29, 2010 11:02 pm

Zabawa na naszym weselu zależy głównie od tego kto i jak bedzie na nim grał ...
więc co wybrac Dj'a czy tradycyjnie orkiestre ??

Ja jestem za Dj głównie dlatego, że nie specjalnie chce na swoim weselu słuchac biesiadnych kawałków ;) a z tym własnie kojarzy mi sie orkiestra weselna ;) po drugie wiekszośc gości będzie młodych to 2 pkt dla Dj :)
a na co wy sie zdecydowaliście ?
Awatar użytkownika
Justynka

Re: Orkiestra czy Dj ?

Postprzez najnaj » Pon Lut 01, 2010 4:42 pm

Witaj ! Sam jestem DJ`em weselnym wodzirejem :) Nie będę się tutaj rozpisywał, na temat kto jest lepszy. Orkiestra czy DJ ? Mógłbym być w swoich ocenach zbyt subiektywny. Dlatego odsyłam Cię do strony http://slub.onet.pl/1358310,1,przyjecie.html Pozdrawiam :)
najnaj

Postprzez BODZIO » Wto Lut 02, 2010 3:17 pm

wedlug mnie jak jest orkiestra to jest bardziej bogato i z klasa ale jak ja bym się zenil i tylko odemnie by to zalezało to wybrałbym Dj a :)

Gra fajne kawałki , nie potrzebuje dlugich przerw i jest z pewnoscią duzo taniej .

Sam planuje slub na 2012 rok i wiem ze wezme orkiestre ale tylko dlatego zeby miec swiety spokoj bo moja przyszla zona sobie wymarzyla orkiestre a niechce miec jazd przed slubem.

Ja z racje mojej profesji jestem na weselach co tydzien w okresach weselnych i powiem ze malo ktory zespol gra fajnie , wiekszosc to takie grajki za 5 złotych ,
Zawioze do ślubu - śląsk - 504-320-197
http://bmw535d.samochody-weselne.pl/
Image
Awatar użytkownika
BODZIO

Postprzez bartekbgs » Czw Lut 11, 2010 4:30 pm

A może zespół wokalny?? Polecam zespół ZDARTA PŁYTA z Bełchatowa. www.zdartaplyta.com.pl
bartekbgs

Postprzez elzbietka » Czw Lut 18, 2010 4:04 pm

Witam wszystkich. Tez stoję (stałam) przed wyborem - zespól lub DJ. Na moim weselu będzie bardzo dużo młodych osób i tez nie będzie nikogo bawić przedpotopowy repertuar wydobywający się z głośników... Ale nie popadajmy w stereotypy. Bynajmniej mi udało się odszukać zespól spełniający moje wymagania. Zespól składa się z młodych ludzi, przy podpisywaniu umowy omówiliśmy sprawy repertuaru. Zważywszy na to, ze super się bawiłam przy ich muzyce na Sylwestra - o moja uroczystość już się nie martwię ( przynajmniej w tym zakresie ;-))
Nie wiem czy mogę podać stronkę i zespól??? zespol Voodoo, stronka www.voodoo.pc.pl
elzbietka

Postprzez Artemiss » Śro Mar 10, 2010 12:46 pm

Polecam ten zespół. Grali u mnie na weselu i było super:
http://agnesbi.com
Artemiss

Postprzez jacekt5 » Czw Mar 11, 2010 9:32 pm

Hmm... a może takie nietypowe połączenie. Polecam http://www.zawojka.pl/pl_goralskie-wesele-hej!,55.html bo warto.
jacekt5

Postprzez acorp1 » Śro Sie 25, 2010 10:18 am

Witam wszystkich serdecznie. Czy orkiestra czy DJ? Wydaje mi się, że to zależy od tego czego od wesela oczekujesz i ile możesz przeznaczyć na to pieniędzy. Nic nie zastąpi naprawdę dobrego zespołu grającego muzykę na żywo - szczególnie w dużym składzie ze zróżnicowanym instrumentarium. Muzyka powstaje na twoich oczach i kiedy jeszcze do tego jest rewelacyjna, a zespół potrafi dobrze gości rozkręcić i rozbawić to naprawdę wesele jest ekstra i nawet największe mruki potrafią się wspaniale bawić. Jeśli natomiast masz niewiele pieniędzy i zastanawiasz się pomiędzy panem "Edkiem" z klawiszem, a profesjonalnym DJ wybieraj DJ'a. "Edek" to żadna orkiestra, po co ci ktoś kto nieudolnie udaje, że gra i do tego kiepsko śpiewa - lepiej posłuchać oryginału z CD i pobawić się przy DJ'u. Podsumowując DJ czy orkiestra to zdecydowanie dobra Orkiestra. Natomiast pseudo orkiestra czy DJ zdecydowanie DJ. Pozdrawiam i polecam Zespół POMPABAND www.pompaband.pl
acorp1

Wróć do Muzyka

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości