Forum ślubne, forum wesele. Wszystko o ślubie oraz weselu

Orkiestra czy Dj ?

Zespół a może DJ?

Orkiestra czy Dj ?

Postprzez Justynka » Pią Sty 29, 2010 11:02 pm

Zabawa na naszym weselu zależy głównie od tego kto i jak bedzie na nim grał ...
więc co wybrac Dj'a czy tradycyjnie orkiestre ??

Ja jestem za Dj głównie dlatego, że nie specjalnie chce na swoim weselu słuchac biesiadnych kawałków ;) a z tym własnie kojarzy mi sie orkiestra weselna ;) po drugie wiekszośc gości będzie młodych to 2 pkt dla Dj :)
a na co wy sie zdecydowaliście ?
Awatar użytkownika
Justynka

Re: Orkiestra czy Dj ?

Postprzez najnaj » Pon Lut 01, 2010 4:42 pm

Witaj ! Sam jestem DJ`em weselnym wodzirejem :) Nie będę się tutaj rozpisywał, na temat kto jest lepszy. Orkiestra czy DJ ? Mógłbym być w swoich ocenach zbyt subiektywny. Dlatego odsyłam Cię do strony http://slub.onet.pl/1358310,1,przyjecie.html Pozdrawiam :)
najnaj

Postprzez BODZIO » Wto Lut 02, 2010 3:17 pm

wedlug mnie jak jest orkiestra to jest bardziej bogato i z klasa ale jak ja bym się zenil i tylko odemnie by to zalezało to wybrałbym Dj a :)

Gra fajne kawałki , nie potrzebuje dlugich przerw i jest z pewnoscią duzo taniej .

Sam planuje slub na 2012 rok i wiem ze wezme orkiestre ale tylko dlatego zeby miec swiety spokoj bo moja przyszla zona sobie wymarzyla orkiestre a niechce miec jazd przed slubem.

Ja z racje mojej profesji jestem na weselach co tydzien w okresach weselnych i powiem ze malo ktory zespol gra fajnie , wiekszosc to takie grajki za 5 złotych ,
Zawioze do ślubu - śląsk - 504-320-197
http://bmw535d.samochody-weselne.pl/
Image
Awatar użytkownika
BODZIO

Postprzez bartekbgs » Czw Lut 11, 2010 4:30 pm

A może zespół wokalny?? Polecam zespół ZDARTA PŁYTA z Bełchatowa. www.zdartaplyta.com.pl
bartekbgs

Postprzez elzbietka » Czw Lut 18, 2010 4:04 pm

Witam wszystkich. Tez stoję (stałam) przed wyborem - zespól lub DJ. Na moim weselu będzie bardzo dużo młodych osób i tez nie będzie nikogo bawić przedpotopowy repertuar wydobywający się z głośników... Ale nie popadajmy w stereotypy. Bynajmniej mi udało się odszukać zespól spełniający moje wymagania. Zespól składa się z młodych ludzi, przy podpisywaniu umowy omówiliśmy sprawy repertuaru. Zważywszy na to, ze super się bawiłam przy ich muzyce na Sylwestra - o moja uroczystość już się nie martwię ( przynajmniej w tym zakresie ;-))
Nie wiem czy mogę podać stronkę i zespól??? zespol Voodoo, stronka www.voodoo.pc.pl
elzbietka

Postprzez Artemiss » Śro Mar 10, 2010 12:46 pm

Polecam ten zespół. Grali u mnie na weselu i było super:
http://agnesbi.com
Artemiss

Postprzez jacekt5 » Czw Mar 11, 2010 9:32 pm

Hmm... a może takie nietypowe połączenie. Polecam http://www.zawojka.pl/pl_goralskie-wesele-hej!,55.html bo warto.
jacekt5

Postprzez acorp1 » Śro Sie 25, 2010 10:18 am

Witam wszystkich serdecznie. Czy orkiestra czy DJ? Wydaje mi się, że to zależy od tego czego od wesela oczekujesz i ile możesz przeznaczyć na to pieniędzy. Nic nie zastąpi naprawdę dobrego zespołu grającego muzykę na żywo - szczególnie w dużym składzie ze zróżnicowanym instrumentarium. Muzyka powstaje na twoich oczach i kiedy jeszcze do tego jest rewelacyjna, a zespół potrafi dobrze gości rozkręcić i rozbawić to naprawdę wesele jest ekstra i nawet największe mruki potrafią się wspaniale bawić. Jeśli natomiast masz niewiele pieniędzy i zastanawiasz się pomiędzy panem "Edkiem" z klawiszem, a profesjonalnym DJ wybieraj DJ'a. "Edek" to żadna orkiestra, po co ci ktoś kto nieudolnie udaje, że gra i do tego kiepsko śpiewa - lepiej posłuchać oryginału z CD i pobawić się przy DJ'u. Podsumowując DJ czy orkiestra to zdecydowanie dobra Orkiestra. Natomiast pseudo orkiestra czy DJ zdecydowanie DJ. Pozdrawiam i polecam Zespół POMPABAND www.pompaband.pl
acorp1

Postprzez JubilerLublin » Czw Paź 07, 2010 10:50 pm

ImageWitam,Image
jaImage uważam,Image żeImage tylkoImage orkiestra.Image Optimum:Image gitaraImage elektryczna,Image basowa,Image perkusja,Image klawiszowiecImage akordeonistaImage zImage wokalem,Image wokalImage żeńskiImage składImage okołoImage 5Image osób.Image Opcja
Image dosyćImage droga,Image aleImage wiem,
Image żeImage takieImage zespołyImageImage naImage rynku.
Image
PozdrawiamImageImage
ImageImageImageImage!Hola! Hi! Cześć!
JubilerLublin

Postprzez jula » Pon Maj 09, 2011 5:45 am

Ja znając wesela od podszewki ( kelnerka) zdecydowałam , że za muzyke na naszym weselu odpowiedzialny będzie DJ , wyczyny zespołów , które grają na weselach nie mają nic wspólnego z muzyką , nie daje się tego słuchać .Dobry DJ świetnie poprowadzi wesele , dopasuje repertuar do wieku gości i nie zedrze tyle co wątpliwej jakości zespół .
jula

Następna

Wróć do Muzyka

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości